Kubus Almelo

Kubus Almelo: hét kantoor in Almelo en omgeving voor administratie, belastingen en advies voor ondernemers! Wij dragen samen met u zorg voor uw administratie, stellen tijdig de gewenste cijfers op en verzorgen de verschillende belastingaangiften.

Kubus Almelo zorgt ervoor dat u als ondernemer het gewenste inzicht in de financiële en fiscale positie van de onderneming én uw privésituatie krijgt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u zeker niet teveel belasting betaalt. Wij geven advies op de uiteenlopende gebieden, waarmee u als ondernemer te maken heeft. Kubus Almelo ontzorgt u en geeft u alle ruimte te bouwen aan uw onderneming.

Een vertrouwensrelatie en goede communicatie vinden wij van groot belang. We kiezen daarom voor een persoonlijke benadering, een proactieve houding en een goede bereikbaarheid. Wij fungeren graag als klankbord voor de ondernemer. Dit alles tegen een scherpe, concurrerende en vaste prijs.

De contactpersoon van Kubus Almelo is Robert Fidder. Hij heeft vele jaren ervaring opgedaan als adviseur op financieel en fiscaal gebied. Het MKB is zijn favoriete werkterrein. Hij heeft een accountancy-opleiding gevolgd en een opleiding tot belastingadviseur. Als belastingadviseur is hij ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs, dé waarborg voor goed fiscaal advies. De aansluiting bij Kubus Coöperatie zorgt er daarnaast voor dat alle benodigde kennis en diensten binnen handbereik zijn. Hierbij kan gedacht worden aan subsidie-advies, schuldhulpverlening of assurantiën. Ook is zo gegarandeerd dat u ook tijdens vakanties of ziekte adequaat geholpen wordt.

Kubus Almelo: 4-kant achter uw zaak!

06c0598

Contactgegevens

Contactpersoon: Robert Fidder

Adres: Plesmanweg 9-103

Postcode/plaats: 7602 PD Almelo

Telefoon: 0546-232046

Mobiel: 06-46290903

E-mail: almelo@kubus.nl