Kubus Doetinchem

Administratiekantoor KUBUS Doetinchem verzorgt uw administratie, uw jaarrekeningen en alle voorkomende belastingaangiftes. Zelfs voor grensoverschrijdende belastingzaken kunt u bij ons terecht. Wij doen dit snel en efficiënt en kunnen in de meeste gevallen ook nog eens 25% besparen op uw huidige accountantskantoor!

Daarnaast bieden wij bedrijfseconomisch- en bedrijfskundig advies, helpen wij u bij het maken van ondernemingsplannen, en kunnen wij ondersteuning bieden bij het vinden van financiering, assurantiën en personeelsaangelegenheden.

Ons team heeft veel ervaring op het gebied van het verwerken van administraties en het maken van jaarrekeningen en diverse belastingaangiftes.

Onze medewerkers

kubus cuijk Kubus Doetinchem

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniël Cox heeft de opleiding HBO Accountancy afgerond en heeft als senior assistent accountant vele jaren ervaring op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Patrick Verlangen heeft tevens een afgeronde HBO Accountancy opleiding en ruime ervaring als senior assistent accountant op gebied van accountancy en belastingen.

Tonnie ten Have vindt het heerlijk om administraties op orde te brengen en te houden en is voor vele klanten de administratieve steun en toeverlaat.

Lily Meijer werkt parttime als junior assistent bij KUBUS en is inmiddels derdejaars student HBO Accountancy.

Kimberly Ebbers werkt ook parttime bij KUBUS als junior assistent in opleiding en is nog eerstejaars student HBO Accountancy.

Laura Brands werkt als administratief medewerker bij KUBUS.

Kantooreigenaar John Brands heeft naast een ruime ervaring in accountancy een afgeronde HBO economie opleiding en een universitaire opleiding bedrijfskunde. John heeft veel ervaring als directeur van middelgrote en kleine bedrijven en vindt het fantastisch om proactief met u en uw onderneming mee te denken. Bij de landelijke KUBUS organisatie vervult John Brands een bestuurlijke functie.

U haalt met KUBUS Doetinchem een top administratie- en advies kantoor binnen tegen een lage prijs. Steeds meer ondernemers weten dan ook de weg naar KUBUS Doetinchem te vinden.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Bel naar KUBUS Doetinchem, John Brands MBA 0314-362126.

 

Contactgegevens

Contactpersoon: John A.W.J.M. Brands MBA

Adres: Gezellenlaan 12

Postcode/plaats: 7005 AZ Doetinchem

Telefoon: 0314-362126

Mobiel: 06-5317 6832

E-mail: doetinchem@kubus.nl