Kubus Bodegraven-Reeuwijk

Wulfred Beijeman

Wulfred Beijeman heeft bedrijfseconomie gestudeerd. Twaalf jaar geleden opende hij zijn eigen kantoor, na eerst werkzaam te zijn geweest in de accountancysector en in het bedrijfsleven, waar hij verschillende leidinggevende functies vervulde.
KUBUS Bodegraven-Reeuwijk is een veelzijdige organisatie en kan u, naast werkzaamheden op fiscaal en administratief gebied, ook dienst zijn in bijvoorbeeld een financierings- of ondernemingsplan, lichte juridische vragen, kostenbeheersing en begrotingsvraagstukken.
Verder kunt u bij ons terecht voor “KUBUS online”, het beste online boekhoudpakket dat in Nederland verkrijgbaar is. KUBUS Bodegraven-Reeuwijk heeft de ervaring en expertise om een ondernemer veel verder te helpen dan alleen het voeren van een administratie.
Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken. Dan kunt u eens een kijkje nemen bij ons op kantoor en laten wij u zien wat voor u de mogelijkheden zijn. Kubus staat vierkant achter uw zaak en wij willen u graag laten zien dat dit meer is dan alleen een slogan.
Als klant wilt u graag weten waar u aan toe bent. Vaak is de rekening van een accountants- of administratiekantoor niet of weinig onderbouwd. Bij Kubus is die onduidelijkheid er niet. Indien mogelijk maken wij een offerte met vaste tarieven voor bepaalde werkzaamheden. Op jaarbasis worden er zo duidelijke afspraken met u gemaakt, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Verder kunt u bij ons in termijnen betalen, wat veel ondernemers fijn vinden.

ng-kubus-bodegraven

Contactgegevens

Contactpersoon: Wulfred Beijeman

Adres: Van Tolstraat 6

Postcode/plaats: 2411 BR Bodegraven

Telefoon: 0172-619563

Mobiel: 0172-619563

E-mail: wulfred@kubus.nl